Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Το χάος μέσα μας


Το να εισαι χαοτικός δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν ξέρεις ακριβώς που πατάς και βρίσκεσαι.

Δεν σημαινει βασικά να εισαι αυτό που νομίζεις...χαοτικός σημαίνει να ακολουθάς την ψυχή σου και να πηγαίνεις σε παλιά γνώριμα μονοπάτια, δύσβατα μεν αλλά αξιόπροσεκτα δε.

Πολλοι άνθρωποι βάζουν στόχους αρκετούς αλλά στην ουσία δεν πετυχαίνουν τίποτα...θέλουν πολλά και μένουν με τα θέλουν πάνω στο κεφάλι τους...όλο αυτο τους συντρίβει την ψυχή και το ειναι τους!!!\
Το μόνο πράγμα που θέλω ειναι να ζήσω και όχι να θελήσω...εκει ειναι το νόημα ενός χαοτικού!!!

Ακούω αρκετούς να μου μιλάνε για αγάπη, έρωτα και τέχνη τρείς σοβαρές έννοιες στην κοσμοθεώρηση του ατόμου, ομως αυτές οι τρείς έννοιες δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ απολύτο νόημα απο το άτομο διότι ο καθένας αλλιώς βιώνει την αγάπη, αλλιώς τον έρωτα και άλλιώς πράττει τέχνη!!!

Αρά δεν μπορούμε τόσο αβίαστα να βάζουμε δόγματα και θέσεις πάνω σε αυτές τις τρείς βασικές έννοιες της ζωής μας αλλά και του θανάτου.

Η οδός προς την ολοκλήρωση του ανθρώπου διέρχεται μέσα απο διαδικασίες και αυτές οι διαδικασίες απαιτούν ΠΟΝΟ, ΚΟΠΟ και ΤΡΟΠΟ

Αυτή η μόνη εξελεκτική διαδικασία λέγεται ΧΑΟΣ...που είναι ένας δρόμο άγνωστος που σε οδηγεί προς την γαλήνη και την ηρεμία!!!
Σκοπός ειναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός έτσι δεν ειναι; 

Δέξου  λοιπόν το ΧΑΟΣ μέσα σου και θα μάθεις την πράγματική έννοια της Αγάπης, του Έρωτα και της Τέχνης!!!

ΥΓ
Πρόσεξε το ΧΑΟΣ δεν εναι επιστήμη και δεν έχει δεδομένα...οι επιστήμες αποτυγχάνουν όταν θεωρούν ότι δεν υπάρχει αναίτια κατάσταση!!!
Όταν θεωρείς τα πράγματα δεδομένα εισαι καμμένος απο χέρι
Για να μην μείνετε  στο ίδιο έργο θεατές πορευτείτε προς το ΧΑΟΣ μέσα σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου